Inredning i Luleå, Piteå, Boden, Umeå & Kalix

Jag Therese är utbildad inredare och har tagit fram olika paket på konsultationer inom inredning beroende på ditt behov. Utöver de paket enligt nedan kan vi även hjälpa till med tapetsering, målning och platsbyggda möbler. Jag finns för dig i bland annat Luleå, Piteå, Boden, Umeå eller Kalix med omnejder som vill få hjälp inom det här området.


Konsultation small 

Vi går tillsammans igenom din budget och vad du vill förändra/förbättra i din bostad gällande inredning. Jag tittar sedan på hur vi kan förvandla ditt hem till det du önskar. Vi utgår från det du har i din bostad och adderar/ tar bort och skapar därmed en ny miljö med enkla medel.

Här ingår inspirationskollage och inköpslista på produkter.  

Möjlighet för styling i er bostad finns om så önskas, de produkter som adderas har öppet köp.

 PRIS: FRÅN 2 000 KR INKL. MOMS


Konsultation medium

Vi går tillsammans igenom din budget och vad du vill förändra/förbättra i din bostad . Jag tittar ser sedan över bostadens ljussättning, färgsättning och möblemang- allt från ett rum till ett hela bostaden beroende på dina önskemål. I denna konsultation ingår inspirationskollage, moodboards, inköpslista, planskiss och ommöblering.

Möjlighet för styling i er bostad finns om så önskas, de produkter som adderas har öppet köp.

 PRIS: FRÅN 3500 KR INKL. MOMS


Konsultation Large

Vi går tillsammans igenom din budget och vad du vill förändra/förbättra i din bostad . Jag tittar ser sedan över bostadens ljussättning, färgsättning och möblemang- allt från ett rum till ett hela bostaden beroende på dina önskemål. I denna konsultation ingår styling på plats, inspirationskollage, moodboards, inköpslista, planskiss och ommöblering. Jag gör alla inköp och alla produkter som adderas har öppet köp. Tapetsering/ målning och platsbyggda lösningar kan erbjudas på förfrågan, be om offert.

 PRIS: FRÅN 6000 KR INKL. MOMS


Om du i bland annat Luleå, Piteå, Boden, Umeå eller Kalix med omnejder har några frågor angående denna tjänst är du välkommen att ta kontakt med mig så ger jag dig all den information som du behöver angående mina tjänster inom inredning.

Kontakta Therese på 070-212 69 28