Inredningskonsultation

                        

                        

Jag Therese är utbildad inredare och har tagit fram olika paket på konsultationer beroende på ditt behov. Utöver de paket enligt nedan kan vi även hjälpa till med tapetsering, målning och platsbyggda möbler


Konsultation small 

Vi går tillsammans igenom din budget och vad du vill förändra/förbättra i din bostad. Jag tittar sedan på hur vi kan förvandla ditt hem till det du önskar. Vi utgår från det du har i din bostad och adderar/ tar bort och skapar därmed en ny miljö med enkla medel.

Här ingår inspirationskollage och inköpslista på produkter.  

Möjlighet för styling i er bostad finns om så önskas, de produkter som adderas har öppet köp.

 PRIS: FRÅN 2 000 KR INKL. MOMS


Konsultation medium

Vi går tillsammns igenom din budget och vad du vill förändra/förbättra i din bostad . Jag tittar ser sedan över bostadens ljussättning, färgsättning och möblemang- allt från ett rum till ett hela bostaden beroende på dina önskemål. I denna konsultation ingår inspirationskollage, moodboards, inköpslista, planskiss och ommöblering.

Möjlighet för styling i er bostad finns om så önskas, de produkter som adderas har öppet köp.

 PRIS: FRÅN 3500 KR INKL. MOMS


Konsultation Large

Vi går tillsammans igenom din budget och vad du vill förändra/förbättra i din bostad . Jag tittar ser sedan över bostadens ljussättning, färgsättning och möblemang- allt från ett rum till ett hela bostaden beroende på dina önskemål. I denna konsultation ingår styling på plats, inspirationskollage, moodboards, inköpslista, planskiss och ommöblering. Jag gör alla inköp och alla produkter som adderas har öppet köp. Tapetsering/ målning och platsbyggda lösningar kan erbjudas på förfrågan, be om offert.

 PRIS: FRÅN 6000 KR INKL. MOMS

 

Kontakta Therese på 070-212 69 28