Företagsstäd, byggstäd, flyttstäd & städ av dödsbo

För dig som vill spara tid till annat än städning

vi erbjuda två olika paket på hushållsstäd som såklart även kan anpassa efter dina behov.

Pris beräknas/ städning och kan fås på abonnemang.För att underlätta er vardag finns två alternativ

Lilla städpaketet: I detta städpaket ingår det mesta: Dammtorkning, dammsugning av golv och mattor, våtmoppning av golv och rengöring av toalett och badrum. För att underlätta vardagen

byggstäd, företagsstäd, boden, kalix. luleå, piteå, umeå

Stora städpaketet: I det stora paketet får du det mesta samt det extra! Dammtorkning, dammsugning av golv och vädring av mattor, våtmoppning av golv samt rengöring av toalett och badrum. Sista touchen är den färska buketten av blommor som doftar ljuvligt när du kommer hem!

byggstäd, företagsstäd, boden, kalix. luleå, piteå, umeå


FLYTTSTÄDNING OCH STÄDNING AV DÖDSBO i kiruna

Flyttstädning är det sista som görs i bostaden innan den lämnas över till den nya ägaren. Din befintliga bostad ska vara välstädad och rengjord då de nya tillträder. Vi erbjuder flyttstädning av din bostad i Kiruna så du tryggt kan lämna över nycklarna till den nya ägaren. Priset beräknas/ kvadratmeter. 

Städ av dödsbo är mycket att tänka på som anhörig när någon närstående har gått bort. Du kan känna dig trygghet i att lämna över städningen av ett dödsbo i Kiruna  till oss. Kontakta oss för offert. 


Företagsstäd & Byggstäd i kiruna, Boden, Kalix, Luleå, Piteå & Umeå med omnejder

Företagare stor eller liten. Har du i bland annat Boden, Kalix, Luleå, Piteå, Umeå eller Kiruna med omnejder ett uppdrag inom företagsstäd eller byggstäd som du behöver hjälp med? Vi ser till att jobbet blir gjort. Vi har lång erfarenhet inom att erbjuda den här typen av tjänster till våra kunder, så vi vet precis hur vi ska arbeta för att kunna se till att alla de som vänder sig till oss för att få hjälp inom antingen företagsstäd eller byggstäd kan få riktigt kvalitativa resultat. Kontakta oss idag för att få hjälp med företagsstäd eller byggstäd i Kiruna, Kalix, Boden, Luleå, Umeå eller Piteå med omnejder.

Förfrågan och offert, kontakta Pernilla
för mer information. Ring 0702758298