Gröna Gredelina Allrengöring Citrus/bergamia

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Giftfri och effektiv allrengöring från svenska märket Gröna Gredelina med naturliga och ekologiska ingredienser. Doftar lätt av fina eteriska, antiseptiska och desinficerandecitrusoljor. 

Omsorgsfullt tillverkad i Sverige.

Gröna Gredelina rekommenderar sin naturliga allrengöring speciellt på de ytor som kommer i kontakt med mat och / eller barn. Torka gärna av matbordet med vår ekologiska allrengöring då det inte gör något om barnen tappar mat på bordet som de sedan äter upp eller de barn som äter direkt på bordet. På så vis riskerar de inte att få i sig alla de gifter som finns i många utav dagens allrengöring och städprodukter. Utav samma anledning passar den bra på diskbänk, skärbrädor och inuti microvågsugn. Det du rengör micron med faller sedan ner på din mat vilket är ytterligare en anledning till att använda en naturlig allrengöirng.

Innehåller bara detta:
INCI; Distilled water (Destillerat vatten),Sunflower seed acid* (förtvålad solrosolja)  citrus medica limonum peel oil (eterisk olja från citron)*, citrus aurantifolia peel oil distilled (eterisk olja från lime)*, citrus paradisi m. peel oil (eterisk olja från grapefrukt)*, sodium chloride (mineralsalt)*.
* ekologiskt odlade ingredienser.